Autoren-Indexdatei meiner TSE-Literatur-Datenbank

File of the authors index for my TSE-Literature-Collection

Biedermann,W.

ABIG - Biedermann,W.; Lücker,E.; Hensel,A. - Detection of tissues of the central nervous system (CNS) as specified risk material (SRM) in meat products by means of gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS) - Berliner und Münchener Tierärztliche Wochenschrift 2002 Mar-Apr; 115(3-4): 131-3

AXNN - Grießbach,M.; Massag,N.; Baumann,D.; Krex,C.; Biedermann,W.; Truyen,U.; Lücker,E. - Differentiation of Species and Age of Central Nervous System Tissue (CNS) for the Detection of SRM - International Conference - Prion 2007 (26.-28.9.2007) Edinburgh International Conference Centre, Edinburgh, Scotland, UK - Book of Abstracts: Epidemiology, Risk Assessment and Transmission P04.94

AXQL - Krex,C.; Grießbach,M.; Franziska,H.; Biedermann,W.; Baumann,D.; Truyen,U.; Lücker,E. - Validation of a Reference Method for the Detection of CNS in Meat Products by Means of GC/MS - International Conference - Prion 2007 (26.-28.9.2007) Edinburgh International Conference Centre, Edinburgh, Scotland, UK - Book of Abstracts: Epidemiology, Risk Assessment and Transmission P04.97

ASYU - Lachhab,S.; Biedermann,W.; Lücker,E.; Truyen,U.; Hensel,A. - Methodische Weiterentwicklung der SRM-Identifizierung in Fleischerzeugnissen mittels GC-MS - 44. Tagung des Arbeitsgebietes Lebensmittelhygiene der Deutschen Veterinärmedizinischen Gesellschaft zusammen mit der Sektion Lebensmittel tierischer Herkunft in der Österreichischen Gesellschaft der Tierärzte und der Schweizerischen Tierärztlichen Vereinigung für Fleischhygiene, Garmisch-Partenkirchen, 29. September bis 2. Oktober 2003

ATTV - Lücker,E.; Biedermann,W.; Lachhab,S.; Heuss,E. - Transmissible spongiform encephalopathies: assessment of exposure risk in the histological working environment using GC-MS detection of fatty acids as marker for central nervous tissues. - International Journal of Hygiene and Environmental Health 2005; 208(5): 391-9

AUFC - Lücker,E.; Biedermann,W.; Lachhab,S.; Hensel,A. - Procedures for the detection of unwanted ingredients in meat products with respard to BSE - 7. Detection of tissue of the brain with GC-MS - Verfahren zum Nachweis von im Hinblick auf die BSE unerwünschten Zutaten in Fleischerzeugnissen - 7. Nachweis von Hirngewebe mit der Gaschromatographie-Massenspektrometrie - Fleischwirtschaft 2002 Okt 14; 82(10): 123-8

Autorenindex - authors index
Startseite - home page